Thursday, 12 April 2012

timbang blog anda


salam semua..hari ini nak kongsi satu tip..tip ni saya copy dari kawan..hehehe..tap tak salahkan kita kongsi.. =) rasa ramai yang dah tahu kot benda nie...kita nak tgk berapa berat blog kita...dari situ kita boleh tau kenapa blog kita berat...kalo korang nak timabg blog korang..korang COPY link blog korang dan paste..Nak paste klik kat SINI ...


selamat mencuba yer... =)

No comments:

Post a Comment

assalamualaikum..sila tinggalkan komen anda..
kalau tak nak komen boleh tekan like..

terima kasih....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
fezalstudio