Thursday, 5 April 2012

CARA EDIT GAMBAR (EFFECT)

Salam semua..hari nie aku nk kongsi ckit cara edit picture korang..mcm korang nak tambah effect kat picture korang..Nak buat benda nie memang ssh..makan masa...aku pun nak buat payah,nk belaja pun boleh pening kepala gak la...aku bg contoh  picture yang telah edit..





ni la contoh-contoh picture yang telah edit,,macam maner?nampak mcm senangkan?banyak kerja nak buat benda nie..Korang nak buat korang kene ada software ADOBE PHOTOSHOP..korang kene donload..tp 2 la..nk pakai kene beli softwarenya..tp korang boleh guna Trial jer...pun boleh..tp xbanyak la boleh buat...
korang nk cari korang leh cari kat  sini .Tak blh..korang leh search jer kat googe..banyak jenis Photoshop..nie aku bg contoh video..korang boleh tgk...


                                   

korang lihat..nie kira sikit korang nk buat..belum yang lain...xper..korang tak tahu korang boleh tgk kat youtube..byk kat situ...selamat mencube ya..ada pertanyaan korang leh komen kat bawah.. =)

salam semua...

No comments:

Post a Comment

assalamualaikum..sila tinggalkan komen anda..
kalau tak nak komen boleh tekan like..

terima kasih....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
fezalstudio