Thursday, 12 April 2012

cara menambahkan followers twitter percuma


Already know twitter?pastikan ada...Jika sudah ada Twitter tentu kita akan mencari kawan dengan cara memiliki Follower, dengan memiliki  Followe di twitter maka setiap Tweet kita kan dibaca oleh
follower kita.Follower Twitter ini banyak kegunaannya, antaranya untuk mengayakan kerana kita memiliki follower yang banyak.kita dapat mempromosikan Blog untuk menambahkan pengunjung di blog kita, dan yang pasti kita boleh berinteraksi melalui twitter ni.Ok la.ni cara Menambah Follwers Twitter automatic Percuma,Please visit salah satu website di bawah..


http://followback.info/
http://plusfollower.info
http://letgetmorefollowers.info
http://hitfollow.info
http://newfollow.info
http://bigfollow.net
http://maisfollowers.net


Each pal login you will get follwers for Free, dijamin..sbb aku dah cuba dah..tp lambat sikit..kene la bersabar... =)
Aku dah cuba menggunakan website kat atas dalam masa 15minit aku dah dapat lebih dari 200 Follower..cepatkan?
aku bagi contoh yang aku gunakan salah satu website kat atas http://plusfollwer.info/  


Step:-
1.Hanya login je
2.korang akan dapat 100 follower dalam masa 3 hari,bahkan 100 follower dalam masa sehari, dan boleh mencapai      100 follower dalam masa sebulan gak..tengok pada server la...
3.tak payah susah-susah asyik nak login banyak kali dalam masa sehari,sebab korang akan dapat followers setiap 
kali  korang login dalam  1 x 24jam.


ni tutorial untuk menahbahkan Follower twitter korang..iku macam dalam gambar ni.



*Klik start Now macam dalam gambar kat atas.







*Klik Start Get Follwers..jangan luka TICK Term Of Use.masukkan username & email twitter

korang berserta password sekali tau. tgk?senangkan?hehehehe


*Nanti korang akan ada permintaan autorized akuan twitter dengan website,klik saja allow atau YES,
secara automatic nanti statusnya akan berjalan dan tunggu saja 1-5 minit.
cepat ke tak bergantung pada internet korang la...kene bersabar sikit ok..nanti korang akan dapat notice macam dalam gambar kat atas..pastu korang nampakkan yang aku mark warna merah?dalam masa 24jam koramg boleh check balik samada benda tu jadi atau tak..

aku rasa setakat tu jer la aku nk kongsi gan korang...kalau macam korang tak paham,boleh bertanya....ok la..salam semua..




6 comments:

  1. best ke twitter ni? haha ketinggalan zaman pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. best la jugak....layan gak...tp 2 la...biasa twitter ni orang2 kat c2 jenis sombong katakan..huhuhh

      Delete
  2. huhuhu.... ade twitter tp mls nk activekan..hehehe.. by the way, nice for sharing..boleh gune ni kalau tetiba bertukar arah ke twitter..heee

    ReplyDelete
  3. nice tips..banyak jugak website untuk tambah followers twitter

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah`ah..banyak..boleh pilih mana yang manu.. :D

      Delete

assalamualaikum..sila tinggalkan komen anda..
kalau tak nak komen boleh tekan like..

terima kasih....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
fezalstudio