Wednesday, 4 April 2012

MINAT CERITA SERAM?JOIN ME

Salam semua...ha..aku nak cerita sikit lol..Korang minat cerita misteri,mistik @ atau apa-apa la,janji benda tu buat korang seram,minat?korang biasa tengok cerita seram kat tv or dvd kan?tapi ni bukan cerita macam kat tv,tapi ni live on-air kat radio..layan jugak ceritanya....best la kalau korang minat tengah-tengah malam layan cerita hantu..hehehe..seram jugak..station radio ni adalah station radio dari singapore..mane yang tahu tu bagus la..ni buat yang tak tahu..segmen  MJ 12 ni dikendalikan oleh DJ KC (Champion)..siaran nya dari hari isnin sampai jumaat...ada 2 segmen jam 10 PM sampai jam 2 AM "CERITA KELAKAR SERAM" dan jam 12 AM sampai jam 2 AM "MISTERI JAM 12".aku rasa korang yang minat cerita seram patut dengar..hehe

korang nk live,click sini : http://live-radio.blogspot.com/2010/10/radio-ria-897-fm.html

fans page :  https://www.facebook.com/pages/Misteri-Jam-12-MJ-12/158384690880441

harap koang puas hati la dengan kisah nie...salam semua...

No comments:

Post a Comment

assalamualaikum..sila tinggalkan komen anda..
kalau tak nak komen boleh tekan like..

terima kasih....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
fezalstudio