Tuesday, 12 November 2013

I back..iphone gadget terbaik

Salam semua..bertemu kembali kita..dah lama aku tak update blog..maklum la busy dengan kerja..aku tak tau masih ramai lagi tak follow aku yang rajin tengok blog aku yang tak seberapa ni..idea nak menaip banyak...banyak sangat cerita yang aku nak tulis..tapi belum ada masa lagi nk terbitkan..cewahh..dah macam nak terbitkan buku je..aku nak tanya,kat sini mesti ramai yang gila gadget kan?termasuk aku gila gak..antara handphone yang ada kat malaysia..handphone apa yang anda minat?mesti samsung betul tak?tapi bagi aku la..handphone yang terbaikkkk sekali keluaran apple..software apple memang 1st..sebab apa aku cakap apple?kebanyakkan samsung,sony dah macam-macam lagi semua pakai apps android..so..rasa macam bosan la..jenama lain tp software sama..beli beribu tp apps semua sama..iphone tak sama macam android..software apple hanya apple yg keluarkan..aku belum nampal ada yg nak ciplak/tiru softwRe apple..sapa yang pakai harang apple mesti tau..lagi kalo apps apple..terbaikk la..tiap-tiap hari apple akan bagi korang apps free walaupun apps tu kene bayar..aku dah try download memang puas hati..aku rasa korang patut cube pakai iphone..sapa yang tak pena pakai mesti akan rasa kekok..tapi bila dah pakar..memang korang akan cakap best la apple..so..korang cuba la pakai iphone...dah pakai try bandingkan gan keluaran handphone lain...ok la..time to sleep guys..miss u all...ada masa aku akan update lagi..selamat membaca semua..walaupun artical kurang baik..henda ilmu patut di kongsiada sebarang pertanya blh comment kat basah..bagi cadangan untukartical yang korang nak pun blh..insyallah aku akan rumuskan kemudian..selamat malam..assalamualaikum..

Wednesday, 29 May 2013

Peristiwa kekecohhan distadium darul makmur

                                            
Assalamualaikum kawan2..lama sudah sy tak uptade info terbaru..maklum la xada masa utk semua nie lg..busy dgn kerja...sy tertarik dgn apa dengan apa yang berlaku semalam di stadium darul makmur pahang..perlawanan liga FA semifinal saringan kedua antara JDT vs PAHANG..apa yang berlaku semalam perlawanan ditangguhkan disebabkan faktor keselamatan para pemain dan penyokong pihak lawan..persoalannya...kenapa mesti berlaku perkara yang sebegitu serupa?kita bertandang ke sana untul melihat perlawanan bola sepak..tapi kekecohan pulak yang berlaku..bola sepak kita baru sahaja nak meningkat naik..tapi masalah ini pulak yang timbul..kenapa mesti macam ini?kalau kita tak boleh ikut cara penyokong europah?penyokong dia orang semua jenis yang pro..hormat pada perlawanan..kenapa kita para penyokong tak boleh buat begitu?kita tak sedar tindakkan kita ini boleh menyebabkan kecederaan malah siap hari bulan boleh menyebab kematian barangkali..sikap macam ini yang kita tak nak lihat..kawan2..kalau kita sayangkan pasukan yang kita sokong mari la kita sama-sama mempupuk semangat kesukanan..bukan semangat pergaduhan sesama kita penyokong..kita hendak liga bola kita dipandang tinggi oleh negara-negara luar..ini matlamat kita yang kita inginkan..marilah kita menjadi antara penyokong yang pro..mari la kita bincang masalah ini dan sama-sama kita hapuskan semangat pergaduhan antara kita penyokong-penyokong bola sepak tempatan..wasalam kawan-kawan..kalau saya ada salah berkata-kata..mohon maap semua...

MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA...

Thursday, 14 February 2013

PEMBORONG RUMPAI LAUT

Menjual rumpai laut ( PURE MARINE COLLAGEN ) asli dari SEMPORNA SABAH...Bagus untuk kesihatan... 

KHASIAT RUMPAI LAUT :
 
- melembutkan dan mncantikkan kulit agar lebih putih dan tegang
- melancarkan peredaran darah dan melambatkn proses penuaan
- mengurangkan resdung,jerawat dan selulit.
- mengurangkan sakit pinggang
- menegangkan payu dara
- mengurangkn sakit-sakit sendi dan tulang
- mengurangkan berat badan
- mencegah dari kanser dan merawat gastrik
- menormalkan fungsi kelenjar kelenjar teroid dan membuang toksik
- menurunkan kolestrol
- mengurangkan tekanan darah tinggi
- meningkatkan sel rawan dalam otot
- merawat penyakit gout dan enemia
- menyerap lebihan garam dalam tubuh (lumpuh
- mempercepatkan penyembuhan luka
- melancarkan sistem metobolisme
- memulihara usus kecil (sembelit)
- memperbaiki masalah kulit dn rambut
- slim up abdomen dan punggung
- meningkatkan penghasilan susu ibu
- membaiki masalah penglihatan dan batuk
- DAN LAIN-LAIN LAGI
 
Terbukti baik untuk kesihatan !!!

 

 
RUMPAI LAUT VIOLET (GRADE AAA)

 Harga:

1 kg = RM 40 (Belum Siap Pos)




 RUMPAI LAUT HIJAU (GRADE AAAA)


 Harga:
1 kg = RM 45 (Belum Siap Pos)

   
SEMUA HARGA BOLEH DIRUNDING LAGI SEKIRANYA PEMBELIAN MELEBIHI 1 Kg !!!

SEBARANG PERTANYAAN SILA HUBINGI KAMI:
Sariel Adnan 019-3660782
faizal 013-7898618
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
fezalstudio