Tuesday, 12 November 2013

I back..iphone gadget terbaik

Salam semua..bertemu kembali kita..dah lama aku tak update blog..maklum la busy dengan kerja..aku tak tau masih ramai lagi tak follow aku yang rajin tengok blog aku yang tak seberapa ni..idea nak menaip banyak...banyak sangat cerita yang aku nak tulis..tapi belum ada masa lagi nk terbitkan..cewahh..dah macam nak terbitkan buku je..aku nak tanya,kat sini mesti ramai yang gila gadget kan?termasuk aku gila gak..antara handphone yang ada kat malaysia..handphone apa yang anda minat?mesti samsung betul tak?tapi bagi aku la..handphone yang terbaikkkk sekali keluaran apple..software apple memang 1st..sebab apa aku cakap apple?kebanyakkan samsung,sony dah macam-macam lagi semua pakai apps android..so..rasa macam bosan la..jenama lain tp software sama..beli beribu tp apps semua sama..iphone tak sama macam android..software apple hanya apple yg keluarkan..aku belum nampal ada yg nak ciplak/tiru softwRe apple..sapa yang pakai harang apple mesti tau..lagi kalo apps apple..terbaikk la..tiap-tiap hari apple akan bagi korang apps free walaupun apps tu kene bayar..aku dah try download memang puas hati..aku rasa korang patut cube pakai iphone..sapa yang tak pena pakai mesti akan rasa kekok..tapi bila dah pakar..memang korang akan cakap best la apple..so..korang cuba la pakai iphone...dah pakai try bandingkan gan keluaran handphone lain...ok la..time to sleep guys..miss u all...ada masa aku akan update lagi..selamat membaca semua..walaupun artical kurang baik..henda ilmu patut di kongsiada sebarang pertanya blh comment kat basah..bagi cadangan untukartical yang korang nak pun blh..insyallah aku akan rumuskan kemudian..selamat malam..assalamualaikum..

No comments:

Post a Comment

assalamualaikum..sila tinggalkan komen anda..
kalau tak nak komen boleh tekan like..

terima kasih....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
fezalstudio